Changing Font Size

You can zoom in or out of our website to reach a comfortable reading size. To do so, just follow these super easy keyboard shortcuts:

  • Windows
  • CTRL+: Zoom In
  • CTRL-: Zoom Out
  • CTRL0: Reset Zoom
  • Apple/Mac
  • +: Zoom In
  • -: Zoom Out
  • 0: Reset Zoom

Replacement Board

Items 1 to 15 of 31 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

List  Grid 

  1. Bucket Seat Backing Board : 43.5cm high : suit VG Pacer Hardtop (with fixed headrest)

    Bucket Seat Backing Board : 43.5cm high : suit VG Pacer Hardtop (with fixed headrest)
    These Bucket Seat Backing Boards are precision cut from high quality Masonite board and feature exact positioned clip holes; this board is tougher than the original factory board so you can be sure that they will last for many years to come making them perfect for your restoration! Learn More

    Regular Price: AU$50.00

    Special Price AU$47.50

    Set of 2
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  2. Bucket Seat Backing Board : Height 42cm : suit VG Sedan

    Bucket Seat Backing Board : Height 42cm  : suit VG Sedan
    These Bucket Seat Backing Boards are precision cut from high quality Masonite board and feature exact positioned clip holes; this board is tougher than the original factory board so you... Learn More

    Regular Price: AU$50.00

    Special Price AU$47.50

    Set of 2
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  3. Bucket Seat Backing Board : suit All VH/VJ/VK/CM Sedan/Ute/Wagon/Charger/Van : (NO Ashtray Hole)

    Bucket Seat Backing Board : suit All VH/VJ/VK/CM Sedan/Ute/Wagon/Charger/Van : (NO Ashtray Hole)
    These Bucket Seat Backing Boards are precision cut from high quality Masonite board and feature exact positioned clip holes; this board is tougher than the original factory board so you can be sure that they will last for many years to come making them perfect for your restoration! Learn More

    Regular Price: AU$51.30

    Special Price AU$48.74

    Set of 2
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  4. Bucket Seat Backing Board : suit All VH/VJ/VK/CM Sedan/Ute/Wagon/Charger/Van : (With Ashtray Hole)

    Bucket Seat Backing Board : suit All VH/VJ/VK/CM Sedan/Ute/Wagon/Charger/Van : (With Ashtray Hole)
    AU$51.30
    Set of 2
    Overview
    Expected ship date:2 May 2024
  5. Bucket Seat Backing Boards : Black Vinyl : Suits VH/VJ/VK/CL/CM (NO Ashtray Hole)

    Bucket Seat Backing Boards : Black Vinyl : Suits VH/VJ/VK/CL/CM (NO Ashtray Hole)
    These Bucket Seat Backing Boards are precision cut from high quality Masonite board; then professionally covered in a low profile foam and factory style black vinyl. This board is... Learn More

    Regular Price: AU$259.00

    Special Price AU$246.05

    Each
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  6. Door Card Backing Board Front & Rear Set : suit RV1/SV1

    Door Card Backing Board Front & Rear Set : suit RV1/SV1
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer.... These replacement... Learn More
    AU$125.00
    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  7. Door Card Backing Board Front & Rear Set : VE/VF/VG Sedan/Wagon

    Door Card Backing Board Front & Rear Set : VE/VF/VG Sedan/Wagon
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards ? here's your answer.... These... Learn More

    Regular Price: AU$125.00

    Special Price AU$118.75

    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  8. Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit AP5/AP6

    Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit AP5/AP6
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer. These replacement backing... Learn More

    Regular Price: AU$80.00

    Special Price AU$76.00

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  9. Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VC Valiant

    Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VC Valiant
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer. These replacement backing... Learn More

    Regular Price: AU$80.00

    Special Price AU$76.00

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  10. Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VE/VF/VG

    Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VE/VF/VG
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer. These replacement backing... Learn More

    Regular Price: AU$75.00

    Special Price AU$71.25

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  11. Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VH/VJ/VK/CL Charger & Coupe

    Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VH/VJ/VK/CL Charger & Coupe
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? here's your answer.... These replacement... Learn More

    Regular Price: AU$99.00

    Special Price AU$94.05

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  12. Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VH/VJ/VK/CL/CM

    Door Trim Backing Board : FRONT ONLY : suit VH/VJ/VK/CL/CM
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer. These replacement backing... Learn More

    Regular Price: AU$75.00

    Special Price AU$71.25

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  13. Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit AP5/AP6 Sedan/Wagon

    Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit AP5/AP6 Sedan/Wagon
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer; these replacement backing... Learn More

    Regular Price: AU$75.00

    Special Price AU$71.25

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  14. Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit VE/VF/VG (Sedan/Wagon/Van)

    Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit VE/VF/VG (Sedan/Wagon/Van)
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer, these... Learn More

    Regular Price: AU$80.00

    Special Price AU$76.00

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day
  15. Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit VH/VJ/VK/CL Charger

    Door Trim Backing Board : REAR ONLY : suit VH/VJ/VK/CL Charger
    Direct replacement precision profile cut door card backing set. Have you got door cards with great looking vinyl but deteriorated & aged backing boards? Here's your answer.... These replacement... Learn More

    Regular Price: AU$60.00

    Special Price AU$57.00

    Set
    Overview
    Expected ship date:Next Business Day

Items 1 to 15 of 31 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

List  Grid 

© 2023 Hemi Performance. All Rights Reserved.